Wij als Accountantskantoor de Groot staan ​​natuurlijk open voor alle soorten boekhoudpakketten die onze cliënten willen gebruiken. De klant is koning en wij zullen nooit een ander pakket verplicht opdragen. Toch overheerst bij ons boekhoudpakket SnelStart. “Maar waarom dan SnelStart?” is een vraag die wij regelmatig krijgen. Op deze vraag hebben wij altijd hetzelfde antwoord, en dat antwoord is als volgt:

Klantvriendelijk

Allereerst is SnelStart naar onze mening één van de meest klantvriendelijke boekhoudprogramma’s. Of u nu een opleiding of cursus in de richting van boekhouden heeft gevolgd, óf juist nog nooit iets aan boekhouding heeft gedaan, SnelStart is toegankelijk voor iedere ondernemer / administrateur.

Wij ervaren dat de mensen die SnelStart aanschaffen al binnen beperkte tijd vloeiend uit de voeten kunnen met het programma. Dit is voor ons de bevestiging dat het programma voldoet aan onze verwachtingen en die van de klanten natuurlijk.

Mochten klanten toch nog vragen hebben of het nog nét niet helemaal toegang staat onze deur altijd open om binnen te lopen en extra hulp of uitleg te krijgen. Naar onze ervaring komt een klant meestal geen keer binnen voor SnelStart derde uitleg.

Factureren binnen een minuut

Een ander voordeel aan SnelStart is de mogelijkheid om te factureren vanuit het programma. Dit kunt u via het programma doen, of via de app op uw mobiele telefoon. Na het eenmalig inrichten van uw verkoopfacturen – volgens de nette en professionele opmaak van SnelStart zelf – hoeft het factureren geen 10 minuten van uw tijd meer in beslag te nemen.

Natuurlijk is het factureren vanuit een boekhoudprogramma geen exclusief kenmerk van een pakket, maar juist een verwachting. Er zijn ook genoeg losse factureringspakketten die misschien beter aansluiten op de specifieke wens van een ondernemer.

Ook dit is geen probleem. SnelStart heeft tal van koppelingen beschikbaar naar andere pakketten, dus ook als u factureert vanuit een ander pakket kan deze naadloos ingelezen worden door SnelStart zonder zelf handmatig in te boeken en zo weer een paar uur extra met uw administratie bezig te zijn.

Zoals gezegd is het dus geen gat op de markt wat het factureren in SnelStart betreft. Maar of u nu factureert vanuit het pakket, of een koppeling met een ander pakket heeft, u hoeft geen ingewikkelde Excel-sheets meer te maken, en zeker geen uren meer bezig te zijn met het maken en versturen van uw verkoopfacturen.

SnelStart

Administratie altijd op zak met de mobiele app

Ook hier hebben we het niet over een gat in de markt. Tegenwoordig is ook het hebben van een mobiele app geen extra luxe maar een verwachting. Toch vinden wij de app van SnelStart zeer gebruiksvriendelijk.

De app opent zichzelf met een dashboard van uw onderneming. Geen ingewikkelde prijs-kostenverhoudingen of verschillende marge, maar gewoon de weergaven waar u als ondernemer in eerste instantie behoefte aan heeft.

Uw omzet dit jaar in verhouding tot vorig jaar, uw openstaande verkoop- en inkoopfacturen en natuurlijk uw resultaat op het moment van openen tegenover uw resultaat dat moment vorig jaar, uitgewerkt in makkelijk te lezen grafieken / diagrammen. Hierdoor heeft u bij een bijgewerkte administratie in een paar seconden al een idee hoe u er voor staat.

Verder is het mogelijk om vanuit de app uw bonnetjes / facturen in te schieten naar het programma van SnelStart op uw computer. Dit biedt zeker een voordeel met de pinbonnetjes die u bijvoorbeeld met het tanken ontvangt. Geen overvolle portemonnee of schoendoos met bonnetjes meer, door het maken van een foto heeft u binnen een minuut het bonnetje in uw administratie staan.

Zoals hierboven al vernoemd heeft vanuit de app ook de mogelijkheid om facturen / offertes te versturen vanuit de app. Mocht u dus met een klant in overleg zijn, hoeft u niet langer te wachten met het versturen en ontvangen van een factuur of offerte, binnen een paar minuten is de offerte verzonden van de factuur al ingeboekt.

Wij zullen niet zeggen dat SnelStart het must-have boekhoud is voor alle ondernemers. Elk boekhoudpakket heeft zijn eigen kenmerken die per behoefte van de ondernemer ergens anders op aan kunnen sluiten. Mocht u geen voorkeur hebben, en openstaan ​​voor een boekhoud pakket wij zullen u wel SnelStart aanraden.

Onze deuren staan ​​ook altijd open voor hulp of uitleg bij het gebruik van het programma. En mocht u meer informatie willen hebben over wat wij voor uw administratie kunnen, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen en helpen wij u graag verder.