Auping Plaza

Klant

Als ik aan AKDG denk dan krijg ik een positief gevoel en geen negatieve gedachten ( dit vind ik belangrijk ) .

Ik ben bij AKDG gekomen na rondvragen in de ondernemerskring en via Marcel de Laat met Mathieu in gesprek gekomen , voorheen was ik klant bij een groot kantoor wat uitstekend werk deed maar voor mijn gevoel niet helemaal ‘betrokken ‘ met de cijfers die wel heel belangrijk zijn, het werk ging over te veel schakels.

Voor ons bedrijf zocht ik iemand waar ik heel ‘breed’ mee kon overleggen en betrokken is met de cijfers. De klik met Mathieu en Wendy was er gelijk en ik ben onmiddellijk overgestapt.

Tot nu heldere duidelijke lijnen zonder omwegen en met feeling voor de cijfers , ik wordt nu ‘ontzorgd’ en kan met het bedrijf en het product bezig zijn waar ik verstand van heb en ik hoef geen energie te verspillen door mijn accountant achterna te moeten lopen of bellen. Als ik bel of mail dan krijg ik ook gelijk antwoord !

AKDG zou ik zeker aanbevelen, persoonlijk, oprecht, advies op maat, betrokken en je wordt ontzorgd. Nu kan ik me bezig houden met mijn passie.

Esther Kleine (Auping Plaza Den Bosch, Uden, Nijmegen)

Diensten / Product

“ Wij zijn ervan overtuigd dat goed slapen bijdraagt aan een gezond en energiek leven. We gaan bewust een duurzame relatie aan met onze omgeving, het milieu en het individu. Met passie en nieuwsgierigheid werken wij aan het ultieme slaapcomfort van morgen.”

De 5 waarden van Auping

  • Gepassioneerd
  • Transparant
  • Innovatief
  • Elke dag beter
  • Betekenisvol

Op zoek naar een nieuw bed? Of wil je liever een boxspring? Lig je niet meer lekker op je huidige matras? Nieuwe slaapkamer? Of wil je je slaapkamer opnieuw inrichten?

Wat je reden ook, dit is het moment om naar de Auping Plaza te komen, want wij hebben een cadeau speciaal voor jou.