IJscafe Holland

Klant

Bij Mathieu ben ik terecht gekomen via mijn contactpersoon bij de Rabobank.

Ik was op zoek naar een kantoor dat mij persoonlijk kan monitoren en over de schouder meekijken om zo ook tussen de jaarcijfers door daar waar nodig in te kunnen grijpen.

Door de drukte in mijn winkel, zeker in het seizoen, komt de administratie niet op de eerste plaats, bovendien is het mijn hobby niet. Toch is het belangrijk maandelijks een goed overzicht en inzicht te hebben hoe we ervoor staan en wat er goed of fout gaat.

Ik hoef hier zelf niet steeds achteraan te zitten, maar verwacht dat mijn accountant weet wat er in mijn bedrijf speelt. Hij trekt dan op eigen initiatief aan de bel.

Daarnaast zijn de kosten in verhouding met de grootte van mijn bedrijf.

Hoewel ik pas 7 maanden met de Groot werk heb ik hier een goed gevoel over.

IJscafé Holland is hier geen nummer maar een partner naar de toekomst.

Ron Holland

Diensten / Producten

IJs – Desserts – Chocolade – Koffie – Dranken – Cadeaubonnen

Ambachtelijk ijs
Bij IJscafé Holland maken we ambachtelijk Hollands ijs. Dagelijks wordt er een selectie gemaakt uit maar liefst 94 verschillende ijssmaken. Met ongeveer 30 smaken in onze vitrine proberen wij u elke dag opnieuw te verrassen! Bent u benieuwd welke smaken we vandaag voor u hebben gemaakt? Neem dan eens een kijkje in onze Virtuele IJsvitrine

Vers staat voorop
Ons ijs wordt ter plekke vers gedraaid. Voor de sorbetsmaken wordt het beste fruit geselecteerd, het liefst uit eigen regio. Ook gebruiken we voor ons roomijs verse melk van Udense koeien. ’s Ochtends vers van de boer, ’s middags bij u op het hoorntje!

Actie:

Omdat ons hart smelt voor Uden, durven we wel een keer schaamteloos reclame te maken: Uden heeft een eigen ijsje! Samen met IJscafé Holland hebben we een ijscoupe ontwikkeld met pure, Udense producten. Met melk van de koeien van Wil-Jan van der Sangen en aardbeien van Jan en Birgitte. En er zit óók nog een ‪#‎hierhoudenwevan‬-verrassing in! De ijscoupe is groot, kei klassiek (in zo’n glazen coupe) en vooral HARTstikke lekker. Proeven dus! Op naar IJscafé Holland 🙂