Van Lankveld grond- weg- en waterbouw B.V.

Klant

Wij zijn klant bij AKDG geworden doordat we eerder in contact zijn gekomen met zijn familiebedrijf Van Engeland de Groot in Volkel, en zijn zo in contact gekomen met Mathieu de Groot. Na de eerste kennismaking was er een klik met mijn vader Hans en Joey, m’n broer. Mathieu was net zo enthousiast als wij om ons familiebedrijf op te zetten en door te ontwikkelen. Het is alsof we samen deze uitdaging aan zijn gegaan. Joey begon met een eenmanszaak. Zo ook mijn broer Ruben. Inmiddels werken we met meerdere BV’s. Wij hebben ons machinepark fors uitgebreid en zijn sterk gegroeid in aantal medewerkers (15 medewerkers in loondienst en 20 inleenkrachten).

De Groot is een actieve adviseur, zij denken mee in mogelijkheden en maken je tijdig attent op risico’s. Hierdoor krijg je vertrouwen en is de Groot een adviseur waar wij op bouwen. Hun persoonlijke aanpak en ervaring met familiebedrijven maakt het verschil.

Omdat Mathieu is opgeroeid in een familiebedrijf kunnen ze ons verstaan en op de juiste wijze begeleiden.

Wij bevelen AKDG aan bij andere ondernemers in ons netwerk, omdat er een goede organisatie staat. De persoonlijke aanpak en betrokkenheid siert ze.

Rick van Lankveld

Diensten

Van Lankveld Grond,- Weg & Waterbouw gevestigd in Boekel (NB) is opgericht in 2014. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf waar een totaalpakket van diensten aangeboden wordt op gebied van grondverzet, wegbouw, waterbouw, sloopwerk, riolering en verhuur.

Een jong, energiek en veelzijdig bedrijf met een professionele uitstraling en met oog voor de toekomst!

Door onze uitgebreide vakkennis, betrouwbare en flexibele werknemers kunnen wij U vrijwel overal mee van dienst zijn.

Van aanneming tot verhuur bent U bij ons aan het goede adres en wordt uw klus met de juiste zorg geklaard.

Ook voor nacht en/of weekendwerk kunt U ons benaderen.

Tevens beschikken wij ook over een eigen machinepark met uitbreidingsmogelijkheden.