Spectrum Reclame

Klant

Het begon allemaal parttime en een oom die voor een kratje bier mijn boekhouding en belastingaangifte deed.
Toen ik eindelijk de knoop had doorgehakt fulltime te gaan beginnen dacht ik, dan hoort daar ook een professioneel accountantskantoor bij.
Via via een kantoor gevonden, maar daar kwam ik al snel achter dat deze onpersoonlijk en niet voor een kratje bier te porren waren.
Maar ja, goede boekhouders kosten nu eenmaal veel geld maar verdienen zich dat uiteindelijk wel terug was mij verteld. Niet helemaal waar.
Terug verdienen doen ze zich zeker, als ze hun werk natuurlijk goed doen, maar duur en onpersoonlijk hoeven ze zeker niet te zijn.
Daarom maar eens mijn vader, die om de kosten te drukken inmiddels een deel van mijn boekhouding voor zijn rekening had genomen, op pad gestuurd een betrokken, betrouwbare en vooral betaalbare accountant te vinden. En die bleek dus gewoon bij mij om de hoek van de straat te zitten.
Mathieu ken ik nog van vroeger, zo ook zijn broer Wilco. Inmiddels zijn we alweer heel wat jaartjes verder en zijn zowel Mathieu als Wilco ook klant van mij geworden.
Iets wat mij dan ook erg aanstaat in Accountantskantoor De Groot is die gunfactor. Tel daar hun enthousiasme, betrokkenheid en expertise bij op en je hebt de ideale accountant.
Een accountant die weet wat er speelt binnen ons bedrijf, en die op tijd aan de bel trekt als dat nodig is zonder daar zelf aan te moeten denken.
Het ontzorgt mij waardoor ik mezelf volledig kan focussen op mijn eigen werk.
Het laatste jaar hebben we met het aannemen van 2 vaste medewerkers een flinke groei doorgemaakt waar we uitstekend zijn geholpen door Accountantskantoor de Groot.
Maar ook voor de toekomst hebben we natuurlijk plannen op tafel liggen waar we de expertise van Accountantskantoor de Groot optimaal en naar tevredenheid zullen benutten.

Yarno van de Wiel

Diensten

Spectrum Reclame is dè one stop shop voor elke ondernemer.
Wij verzorgen alles op het gebied van binnen- en buitenreclame, autobelettering, grafisch ontwerp, reclame- en handelsdrukwerk en websites. Tevens bedrukken en leveren wij alle soorten werkkleding, promotiekleding en relatiegeschenken.

Het ontwerpen van een logo tot en met de opmaak van een complete bedrijfsbrochure, en het drukken van een visitekaartje tot en met de belettering van uw complete wagenpark is aan ons toevertrouwd.
Met de inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in deze sector biedt
Spectrum Reclame u een professionele en creative oplossing voor
al uw reclame-uitingen.