System4 B.V.

Klant

Onze accountmanager van de Rabobank heeft ons in contact gebracht met Mathieu de Groot van AKDG.

AKDG is een nog wat kleiner kantoor waar persoonlijkheid telt. Als wij kijken naar de grote accountantskantoren dan tellen wij als System4 niet mee, terwijl voor wij voor AKDG een belangrijke klant zijn. Daarnaast hebben zij alles onder één dak. Van het begeleiden van onze administratie in Exact online en onze volledige loonadministratie tot uitgebreid advies aan ons als DGA’s. Zo heeft Mathieu ons geholpen om van een VOF naar onze huidige BV-structuur te komen. Denk daarbij aan de oprichting van de BV’s door de notaris, het opstellen van de juiste overeenkomsten tussen ons en onze BV’s. En ook bij de groei daarna (onze huidige fase) zijn Richard en Mathieu voor ons direct bereikbare aanspreekpunten.

Wat voor ons fijn is aan AKDG, is dat zij nog persoonlijk zijn, meedenken, iedereen bij de voornaam kennen en zij weten als geen ander wat er speelt binnen het MKB. Zij maken absoluut het verschil op het persoonlijk vlak en ze blijven meedenken op elk niveau. Daarnaast vinden wij het oplossingsgerichte belangrijk.

Als iemand aan ons vraagt of wij een goede accountant weten, dan zullen wij AKDG aanbevelen aan andere ondernemers, omdat ze persoonlijk betrokken zijn en blijven.

Marielle Appeldoorn

Jean van den Bogaard

SYSTEM4 B.V.

Doornhoek 3745b
5465 TA Veghel, Nederland

Diensten

ERVAREN SPECIALISTEN

EEN WAARDEVOLLE TOEVOEGING AAN JOUW TEAM

Onze ervaren developers zijn echte specialisten met ieder hun eigen discipline. Door hun jaren relevante werkervaring hebben ze enorm veel kennis en vaardigheden opgedaan. Hierdoor hebben we voor elk project een geschikte en ervaren developer. Onze specialisten hebben gemiddeld 5 jaar relevante werkervaring.

INNOVATIEVE OPDRACHTEN

UITDAGENDE PROJECTEN DIE DE WERELD MOOIER MAKEN

Wij houden niet van stilzitten! Het liefst werken we nu al aan de applicaties van morgen. Wij zijn altijd bezig met innoveren. Wij werken graag met de nieuwste technieken. Onszelf blijven uitdagen vinden we enorm belangrijk. Is er een nieuwe techniek geïntroduceerd? Wij staan al te popelen om deze techniek uit te proberen en mee te werken.

DIRECTE COMMUNICATIE

ÉÉN-OP-ÉÉN CONTACT MET DE DEVELOPER

De developer is dedicated voor jouw project aan de slag. Werkend vanuit ons kantoor in Veghel of juist direct bij jou op locatie. Onze developers kun je altijd bereiken om vragen te beantwoorden of om problemen op te lossen. Geen gedoe, gewoon direct een antwoord op je vraag.

FLEXIBEL WERKEN

BESCHIKBARE DEVELOPERS ZIJN MORGEN AL INZETBAAR

Een developer inhuren kan bij ons op elk gewenst moment.
Door de flexibiliteit van onze developers zouden ze morgen al aan jouw project kunnen beginnen. Door alle ervaring van onze developers kunnen ze gelijk instromen in je project, geen gedoe met inleren, gewoon gelijk beginnen met programmeren.

ECHTE VAKIDIOTEN

GEPASSIONEERD IN (WEB)DEVELOPMENT

Onze passie is programmeren. Wij zijn altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van webdevelopment. Waar andere mensen de dag beginnen met een bak koffie, beginnen onze developers met het schrijven van code. Waar normale werknemers na hun werkdag stoppen met werken, lezen onze developers nog de nieuwste ontwikkelingen door op het gebied van development en schrijven nog stukken code voor hun eigen projecten.