Verstegen – Adam Transportgroep

De Groot en VAT:
Toen wij enkele jaren geleden op zoek gingen naar een nieuwe accountant kwamen wij bij Mathieu de Groot uit. Mathieu had al diverse adviezen voor mijn vader uitgewerkt en daarbij werd duidelijk dat hij weet waar hij het over heeft.

Per 1 januari 2014 zijn wij met het transportbedrijf klant geworden bij De Groot. Al snel kwamen wij tot de conclusie: “Wat een verschil !!”
Dit is wat een bedrijf nodig heeft. Mathieu is betrokken en zeer kundig op zowel fiscaal als accountancy gebied. Nauwkeurig, zonder het grote plaatje uit het oog te verliezen.

Ook wil hij oprecht zien hoe een bedrijf draait. En dat betekent in ons geval van het aannemen van een transportopdracht tot het ontvangen van het bedrag van de factuur.
Pas dan krijg je een compleet beeld van een organisatie en kun je daadwerkelijk advies geven. En dat hij dit als geen ander kan heeft hij bij ons in de laatste twee jaren al meerdere malen bewezen.
De kleinschaligheid en de persoonlijke klantgerichtheid van De Groot prima bij ons bedrijf.
Al met al is De Groot voor ons dus een uitstekende partner.

Marcha Verstegen

Verstegen-Adam Transportgroep BV, kortweg VAT, is een door twee families samengevoegd transportbedrijf met ruim 20 medewerkers. Het werkgebied is met name de Benelux en Duitsland. Er wordt in de eigen kleur rood alsook in de kleur van vaste klanten (zie foto groen) gereden. Klanten van VAT kunnen rekenen op kwaliteit en flexibiliteit.

VAT beschikt o.a. over:
– Open trailers met rongen of zijborden
– Dichte trailers (ook koeltransport)
– Speciaal transport
– Meeneemheftrucks en kraaninrichting
– Op- en overslag mogelijkheden

Heeft uw organisatie incidenteel behoefte aan transport?
Heeft u doorlopend vervoersvraagstukken? 

Neem een kijkje op onderstaande website of bel VAT op 0492-359001.