Vervest

Klant

Mathieu is al een aantal jaren naar volle tevredenheid mijn accountant en financieel adviseur. Mathieu is scherp en kent de kneepjes van zijn vak. Meerdere malen heeft hij door goed de regels te kennen flinke besparingen opgeleverd… kortom… Mathieu zal nog jaren mijn adviseur zijn.
Voor vragen en/of toelichting bereikbaar (06-51310627)

Diensten

Vervest constructief Ontwerp & Advies is een bouwkundig constructief ontwerp & adviesbureau in Volkel.  Op dit moment zijn we met 3 personeelsleden. 2 constructeurs / projectleiders en  1 tekenaar.

Onze hoofdtaak is het veilig ontwerpen van en het adviseren over constructies. Dit doen we op een proactieve manier, waarbij verrassend innovatieve oplossingen worden ingebracht. Vervolgens wordt het geheel door ons berekend en getekend, waarna u een volledig product kunt verwachten waarop u kunt bouwen.

Wij werken aan kantoorgebouwen, utiliteitsgebouwen, woongebouwen maar ook voor een aanbouw of dakkapel.

Kijkt u ook eens onder onze projecten voor een eerste impressie!

Vervest Constructief Ontwerp & Advies BV, wil een begrip op het gebied van bouwconstructies zijn. Een gerenommeerd bedrijf dat prestigieuze werken realiseert en dat door opdrachtgevers en collega constructeurs gewaardeerd  wordt op de geleverde kwaliteit. Een bureau waar ambitieuze collega’s graag willen werken.

Samen met de overige bouwpartners (ieder met zijn eigen verantwoordelijkheid) willen we actief werken aan een goed gebouw. Een goed gebouw is een gebouw dat voldoet aan de wensen van de opdrachtgever en waarin alle disciplines op een optimale manier zijn samengekomen. Om dit mogelijk te maken zoeken we al in een vroeg stadium naar mogelijke knelpunten en risicofactoren en bespreken we deze met de overige adviseurs (architect, aannemer, installateur of installatieadviseur, bouwfysisch adviseur, kostendeskundige etc.). Een goede voorbereiding en een goede beheersing van het proces levert ten slotte geld op.