Mathieu de Groot - Accountant en oprichter AKDG

Mathieu is getrouwd met Esther en vader van Tess, Cas en Maud. Het ondernemen is hem met de paplepel ingegeven: hij is in Volkel opgegroeid als één van ‘de twee jongens’ van Van Engeland-de Groot. Het was voor hem al snel duidelijk dat hij ook ondernemer wilde worden. Hij is gek op sport, maar vooral op zijn gezin.

Mijn doel, het beste uit mezelf en mijn medewerkers te halen. Het is mooi om te zien hoe mensen groeien als je ze daar de kans voor geeft. Dat doe ik graag en daar krijg ik energie van. De kwaliteit van de dienstverlening staat bij ons voorop, die is altijd op het hoogste niveau. Daarnaast streef ik naar een beheersbare groei in aantal cliënten en medewerkers die elke dag gelukkig zijn.

Als je hem vraagt waarmee AKDG zich onderscheid van de rest, geeft Mathieu aan: “Ik help ondernemers met datgene wat ze graag willen: zoveel mogelijk winst maken en daarover niet te veel belasting betalen. Daarbij sta ik náást de ondernemer, adviseer hem/ haar over alles wat zijn/ haar bedrijf raakt. De basis is betrokken, betrouwbaar en betaalbaar. Dat zijn onze kernwaarden en daar kan een ondernemer op bouwen. En vanzelfsprekend zijn wij lid van het Register Belastingadviseurs (RB) en de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA).”