System4 B.V.

Wat voor ons fijn is aan AKDG, is dat zij nog persoonlijk zijn, meedenken, iedereen bij de voornaam kennen en zij weten als geen ander wat er speelt binnen het MKB.
Marielle Appeldoorn & Marielle Appeldoorn
of bel ons 0413-275879
System4 - loonadministratie

Onze accountmanager van de Rabobank heeft ons in contact gebracht met Mathieu de Groot van AKDG.

AKDG is een nog wat kleiner kantoor waar persoonlijkheid telt. Als wij kijken naar de grote accountantskantoren dan tellen wij als System4 niet mee, terwijl voor wij voor AKDG een belangrijke klant zijn. Daarnaast hebben zij alles onder één dak. Van het begeleiden van onze administratie in Exact online en onze volledige loonadministratie tot uitgebreid advies aan ons als DGA’s. Zo heeft Mathieu ons geholpen om van een VOF naar onze huidige BV-structuur te komen. Denk daarbij aan de oprichting van de BV’s door de notaris, het opstellen van de juiste overeenkomsten tussen ons en onze BV’s. En ook bij de groei daarna (onze huidige fase) zijn Richard en Mathieu voor ons direct bereikbare aanspreekpunten.

Wat voor ons fijn is aan AKDG, is dat zij nog persoonlijk zijn, meedenken, iedereen bij de voornaam kennen en zij weten als geen ander wat er speelt binnen het MKB. Zij maken absoluut het verschil op het persoonlijk vlak en ze blijven meedenken op elk niveau. Daarnaast vinden wij het oplossingsgerichte belangrijk.

Als iemand aan ons vraagt of wij een goede accountant weten, dan zullen wij AKDG aanbevelen aan andere ondernemers, omdat ze persoonlijk betrokken zijn en blijven.

Marielle Appeldoorn

Jean van den Bogaard

Meer weten over System4 B.V.?

Meer refenties inzien?

mathieu-transparant

Kennismaken?

Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact op!

Mathieu de Groot
of bel ons 0413-275879
Scroll naar boven