Suresecure

Klant

Ik heb Mathieu leren kennen via een ondernemersnetwerk waar wij beiden al een flink aantal jaren lid van zijn. Toen op 1 januari 2014 een doorstart van twee bestaande bedrijven en de opstart van een nieuw bedrijf aan de orde waren, heb ik Mathieu gevraagd mij daarmee te helpen. Door die hulp was het mogelijk om in zeer korte tijd de bestaande bedrijven een boost te geven en het nieuwe bedrijf goed op te zetten.

Na de doorstart en oprichting komt er natuurlijk een periode waarin alles “lekker draait”. Maar ook nu krijg ik gevraagd en ongevraagd advies van Mathieu en zijn medewerkers, waardoor ik op tijd zaken kan aanpassen. Medewerkers die altijd voor me klaar staan met vakkundig advies, wat volgens mij het handelsmerk van AKDG is.

Onlangs heeft er bij ons personeelsuitbreiding plaatsgevonden voor administratieve ondersteuning. Ook daarbij is de service van AKDG zeer goed. De “nieuwe” medewerkster hoeft maar te mailen of bellen en gelijk worden de vragen beantwoord of een advies gegeven, waardoor de zaak nooit stilstaat.

Wanneer ik AKDG in een paar woorden zou moeten weergeven dan zijn dat; betrouwbaar, persoonlijk, vakkundig en duidelijkheid.

Als je mij zou vragen of ik AKDG zou aanbevelen, dan antwoord ik met een volmondig JA!

Erwin Koele, Suresecure – Nautiek Trainingen BV

Diensten

SureSecure is uw partner voor veiligheid in uw bedrijf! Wij bieden u een op maat afgestemd totaalpakket bedrijfsveiligheid.

Door vele jaren ervaring met Arbo, veiligheid en bedrijfshulpverlening (BHV) weten wij hoe we de bedrijfsveiligheid binnen uw bedrijf moeten inrichten, afgestemd op de risico’s die zich daar kunnen voordoen.

Met onze unieke werkwijze bieden wij onze klanten een pakket veiligheid dat is aangepast aan de eigen organisatie en waarmee zij voldoen aan alle eisen die de wet stelt aan bedrijven.

“SureSecure levert uw bedrijfsveiligheid op maat, niet te weinig maar ook zeker niet te veel”.

Opleidingen

SureSecure heeft een groot aanbod aan opleidingen.

Hierbij kunt u denken aan:

Onze trainingen en opleidingen kunnen op verschillende manieren worden gecertificeerd, waaronder die van het NIBHV, NRR/ERC, FAI enz.

SureSecure kan de opleidingen in een op maat gesneden vorm leveren waarmee wij uw bedrijfshulpverleners opleiden aan de hand van de in uw bedrijf voorkomende risico’s.

Alle opleidingen en trainingen worden uitgevoerd door professionals met veel ervaring in hulpverlenen vanuit de dagelijkse praktijk.

Bedrijfsveiligheid

Naast opleidingen biedt SureSecure verschillende diensten aan op het gebied van bedrijfsveiligheid. Door het aanbod op deze manier in te vullen kan SureSecure ook echt uw partner in veiligheid zijn!

Het aanbod van diensten bestaat onder andere uit;

Maak uw keuze in het menu om te zien wat wij u met de verschillende diensten kunnen bieden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met SureSecure.