Fases in uw onderneming

AKDG kan ondernemers ondersteunen en adviseren gedurende elke fase van het ondernemerschap.

Door onze kennis en expertise op financieel, fiscaal en juridisch gebied, kunnen wij ondernemers helpen bij het nemen van de juiste beslissingen en het behalen van hun doelstellingen.

of bel ons 0413-275879
AccountantsKantoor De Groot Volkel Studio SBA 9329 1030x687 1
ondernemen fase start

Van droom naar werkelijkheid

Oriënteren & Starten

in deze fase oriënteert de ondernemer zich op het starten van een eigen onderneming. AKDG kan ondersteunen bij het opstellen van een ondernemingsplan en advies te geven over de keuze voor een rechtsvorm en inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

ondernemen-fase-groeien-hand

Na het startschot

Groeien & Overnemen

Na het starten van de onderneming is de fase van groeien en overnemen aangebroken. AKDG kan ondernemers in deze fase ondersteunen bij de financieringsaanvraag en het adviseren bij overnames, fusies en samenwerkingen.

BMC

New Business

Innovatie & Ontwikkeling

Na het groeien van de onderneming, kan de fase van innovatie en ontwikkeling aanbreken. AKDG kan ondernemers ondersteunen bij het opstellen van een businessplan voor nieuwe producten of diensten. 

Zij gingen u voor

AKDG Referentie hypotheek visie Uden

Rinse & Repeat

Continueren & Optimaliseren

Nadat de onderneming zich verder heeft ontwikkeld, is het tijd om te optimaliseren en de bedrijfsvoering te verbeteren. AKDG kan hierbij ondersteunen door het optimaliseren van de administratieve processen en interne beheersing, en het begeleiden bij bedrijfseconomische vraagstukken.

System4 - loonadministratie

Krachten bundelen

Samenwerking & Allianties

Als de onderneming zich verder ontwikkelt, kan er behoefte zijn aan samenwerking met andere partijen. AKDG kan ondernemers adviseren bij het aangaan van samenwerkingen en allianties.

Meeting scaled

Around the world

Internationalisering & Globalisering

Naast samenwerkingen kan ook internationalisering en globalisering een belangrijke rol spelen in de verdere ontwikkeling van de onderneming. AKDG kan ondernemers adviseren bij het betreden van internationale markten.

Begroting en prognose

Red Alert

Crisis & Herstructurering

Helaas kan elke onderneming ook te maken krijgen met een crisis. AKDG kan ondernemers hierbij ondersteunen door te helpen bij herstructurering en reorganisatie.

AccountantsKantoor De Groot Volkel Caspar vd Broek 7570 1030x687 1

De Finish

Overdragen & Beëindigen

Op een gegeven moment kan de ondernemer nadenken over de toekomst van de onderneming en het overdragen (binnen de famillie), verkopen of beëindigen van de onderneming. AKDG kan ondernemers adviseren en begeleiden bij de juridische en fiscale vraagstukken omtrent de beëindiging van de onderneming.

Scroll naar boven