Fiscaal Advies

AKDG biedt haar klanten uitgebreid fiscaal advies om hen te helpen bij het optimaliseren van hun belastingaangiften en het verminderen van hun belastingdruk.

of bel ons 0413-275879
AKDG Referentie hypotheek visie Uden

Belastingaangifte

Wij helpen en adviseren klanten bij het opstellen van hun belastingaangifte en ervoor zorgen dat deze voldoet aan de wettelijke vereisten en dat klanten geen belastingvoordelen mislopen.

Fiscale planning

Wij helpen bij het ontwikkelen van fiscale planning strategieƫn die zijn afgestemd op hun individuele behoeften. Dit kan omvatten vermogensstructurering, overdracht van vermogen en successieplanning.

Compliance

Wij zorgen ervoor dat klanten volledig compliant zijn met de geldende fiscale wet- en regelgeving. Dit kan omvatten advies over fiscale controles en geschillen en ervoor zorgen dat klanten volledig zijn voorbereid op eventuele audits.

RB Adviseurs

Deskundig Advies

Ons team van deskundige fiscale adviseurs zijn aangesloten bij het Register Belastingadviseurs (RB) houdt rekening met alle relevante fiscale wet- en regelgeving en zorgt ervoor dat onze klanten volledig compliant zijn met de geldende voorschriften.

Door ons fiscaal advies kunnen onze klanten hun financiƫle positie verbeteren en hun bedrijfsresultaten optimaliseren.

akdg-klein-certificaten
akdg dienst actie
mathieu-transparant

Kennismaken?

Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact op!

Mathieu de Groot
of bel ons 0413-275879
Scroll naar boven