Onze Referenties

Wij zijn trots op de samenwerkingen die we hebben met onze klanten in diverse sectoren. Wij delen graag de ervaringen en succesverhalen van onze klanten. Lees verder en ontdek hoe wij samen met onze klanten hebben gewerkt aan financiële stabiliteit, groei en succes in diverse branches.

of bel ons 0413-275879
AKDG Referentie Lankveld

Klantverhalen

Engel Financieel Advies

“De keuze voor de Groot was snel gemaakt na een eerste gesprek. Goede ervaringen van anderen en een prettige kennismaking met Mathieu overtuigden me direct.”

Autobedrijf Kuipers

“Na een gesprek te hebben gehad met Mathieu zelf hier thuis, voelde het goed aan. Ze denken goed mee met hoe wij het zelf zien hier en komen met de juiste adviezen”

Linternet

“AKDG werkt gestructureerd. De meeste medewerkers bij AKDG kennen ons bedrijf goed. Bij lastige vragen, maar ook voor simpele vragen zijn de antwoorden altijd snel en adequaat.”

Maatwerk in Metaal

“Ik was op zoek naar een accountant die groot genoeg is om voldoende kennis en expertise in huis te hebben zonder dat je een nummertje bent. Dat is wat de Groot is. Samen met dat het vlak bij ons in de buurt zit en goede verhalen had gehoord was het na een bakje koffie zo besloten.”

van Haandel Automotive

“Het eerste contact was meteen persoonlijk, en Mathieu was vanaf moment een oprecht erg geïnteresseerd. Dat heeft mij doen besluiten te kiezen voor de Groot. “

De Brabantse Hoeve

“Het kernwoord VERTROUWEN, dat was de basis om het eerste gesprek aan te gaan in 2011.”

Van Lankveld grond- weg- en waterbouw B.V.

“De Groot is een actieve adviseur, zij denken mee in mogelijkheden en maken je tijdig attent op risico’s.”

Sure secure

“Na de doorstart en oprichting komt er natuurlijk een periode waarin alles “lekker draait”. Maar ook nu krijg ik gevraagd en ongevraagd advies van Mathieu en zijn medewerkers, waardoor ik op tijd zaken kan aanpassen. “

Calcontrol B.V.

“Samen met Mathieu kreeg ik weer een heldere kijk op de zaak en het werd weer duidelijk dat er veel meer in zat dan wat we er op dat moment uithaalden. “

System4 B.V.

“Wat voor ons fijn is aan AKDG, is dat zij nog persoonlijk zijn, meedenken, iedereen bij de voornaam kennen en zij weten als geen ander wat er speelt binnen het MKB. “

RAAKER

“we hadden al snel de juiste klik en goede gesprekken. De praktische benadering, zaken niet onnodig moeilijk maken en zeggen waar het op staat zijn dingen die ik waardeer en hoe ik zelf ook met klanten om wil gaan. “

Bart Straatman

“Ik heb voor Mathieu gekozen omdat hij dezelfde leeftijd heeft, ook graag vooruit wil en dezelfde ambities heeft.”

GPM

“Als sparring partner voor (jonge) ondernemers is AKDG erg aan te bevelen. “

Vervest

“Mathieu is al een aantal jaren naar volle tevredenheid mijn accountant en financieel adviseur. Mathieu is scherp en kent de kneepjes van zijn vak.”

Verstegen – Adam Transportgroep

“Per 1 januari 2014 zijn wij met het transportbedrijf klant geworden bij De Groot. Al snel kwamen wij tot de conclusie: “Wat een verschil !!””

SNS Bank Rosmalen/Schijndel/Uden

“Het gevoel was goed, je bent recht door zee en jullie beschikken over een groot netwerk in de regio Uden.””

Provaro

“Mathieu heeft me geholpen met de opstart van mijn onderneming door goede adviezen te geven en het financieel plan goed uit te werken”

IDI Projects

“De Groot is meedenkend en wij hechten veel waarde aan het persoonlijke contact.”

Hypotheek Visie Uden B.V.

“Het gevoel dat je met een accountant als Mathieu iemand hebt die voor- en achter je staat wanneer dat nodig is”

Autobedrijf H. Wijdeven

“Wij kunnen Mathieu en medewerkers van AKDG bij een ieder aanbevelen. Een solide partner die alles overzichtelijk en helder houdt en toelicht een begrijpelijke taal.”

Spectrum

“Iets wat mij aanstaat in Accountantskantoor De Groot is die gunfactor. Tel daar hun enthousiasme, betrokkenheid en expertise bij op en je hebt de ideale accountant.”

Fysiotherapie Caspar van den Broek

“Na enkele accountantskantoren ter kennismaking op gesprek te hebben gehad is mijn keuze gevallen op het kantoor AKDG.”

CSN-Engines

“Als klant wil ik een persoonlijke klik, deze heb ik bij De Groot gevonden. “

De Eetkaamer

“Mathieu is een adviseur/accountant die heel erg persoonlijk is. Het klikte meteen en dat is wel een erg belangrijk aspect in een klantrelatie.”

De Websitebouwers

“Ik heb altijd goede ervaringen en vertrouwen in de kennis en kunde van Mathieu en zijn personeel.”

Studio SBA

“De overstap gemaakt en vanaf dag 1 blijkt gewoon dat AKDG goed bij mij/ons past. Eerlijk, helder, duidelijk”

IJscafe Holland

“IJscafé Holland is hier geen nummer maar een partner naar de toekomst.”

Rob van Berkel

“Bij een persoon waar je je 100% goed moet voelen, leg je deze belangrijke zaken neer. Dat gevoel, die 100% heb ik vanaf begin af aan bij Mathieu gehad.”

Slagery Partyservice Manders

“De constante kwaliteit, service en het persoonlijk en actief meedenken binnen de financiën van onze onderneming is perfect. “

Auping Plaza

“Voor ons bedrijf zocht ik iemand waar ik heel ‘breed’ mee kon overleggen en betrokken is met de cijfers. De klik met Mathieu en Wendy was er gelijk en ik ben onmiddellijk overgestapt.”

Nia Domo

“Wij hebben voor De Groot gekozen, omdat we na onze ervaring bij een groot accountantsbedrijf de behoefte hadden aan korte lijntjes. Na een gesprek met Mathieu was er een goede klik. We hadden vertrouwen in zijn manier van werken.”

Groot in tegels

“Mathieu komt uit een ondernemersgezin en spreekt “dezelfde taal”. Tevens kunnen wij goed sparren om ons bedrijf op de juiste koers te houden.”

Sameg

“Ik werd door Partyservice Manders gewezen op Accountantskantoor de Groot en heb daardoor gelijk contact opgenomen. Het kennismakingsgesprek verliep erg prettig en zo ben ik bij De Groot terecht gekomen.”
Scroll naar boven