De Websitebouwers

Ik heb altijd goede ervaringen en vertrouwen in de kennis en kunde van Mathieu en zijn personeel.
Dylan & Patrick
of bel ons 0413-275879
Webfresh

Hoe ben je met de Groot in contact gekomen?
Als beginnende ondernemer ben ik in 2014 met Mathieu in contact gekomen via een ondernemersplatform in Uden. Ik heb destijds de kans gekregen om de website te maken van AKDG, waarbij de samenwerking enorm goed klikte. Sindsdien werken we samen aan alle online communicatie en media zoals de websites voor AKDG, VEDG & Opslag in Uden.

Waarom heb je voor de Groot gekozen?
Aangezien ik veel met Mathieu samenwerk is het voor mij een logische keuze om te kiezen voor AKDG met mijn bedrijf. Ik heb altijd goede ervaringen en vertrouwen in de kennis en kunde van Mathieu en zijn personeel.

Waarom is de Groot voor jou de ideale adviseur?
Mijn core business is het maken van websites en het toepassen van online marketing. Administratie is voor mij, net als vele andere ondernemers, geen favoriet onderwerp. Mathieu kan met rust en eenvoud voor mij lastige onderwerpen overbrengen.

Op welke manier maakt de Groot voor jou het verschil?
Mathieu en zijn team zorgen ervoor dat ik mij kan focussen op mijn core business. Door de jaren heen hebben we, op eigen aanvraag, een transitie gemaakt van administratie “over de schutting gooien”, naar orde en overzicht in de administratie wat grote waarde is. Daarnaast heb ik aan Mathieu een goede sparringpartner op het gebied van ondernemen en financiën.

Zou je de Groot aanbevelen aan een andere ondernemer, en waarom?
Mathieu en zijn team zijn zeker aan te raden. Naast de nuchterheid en kennis, denken ze met je mee en zijn ze in staat met je mee te groeien zoals bij ons van een eenmanszaak naar een BV met personeel.

Meer weten over De Websitebouwers?

Meer refenties inzien?

mathieu-transparant

Kennismaken?

Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact op!

Mathieu de Groot
of bel ons 0413-275879
Scroll naar boven