Werken bij AKDG

Bij AKDG geloven we in de kracht van teamwork en persoonlijke ontwikkeling. We hechten veel waarde aan een goede werksfeer en een open en eerlijke communicatie.

Bij ons krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en je talenten te ontplooien. Daarnaast bieden wij onze medewerkers diverse opleidings- en doorgroeimogelijkheden, zodat zij zich kunnen blijven ontwikkelen in hun vakgebied.

of bel ons 0413-275879
AKDG team

Belastingaangifte

Wij helpen en adviseren klanten bij het opstellen van hun belastingaangifte en ervoor zorgen dat deze voldoet aan de wettelijke vereisten en dat klanten geen belastingvoordelen mislopen.

Fiscale planning

Wij helpen bij het ontwikkelen van fiscale planning strategieën die zijn afgestemd op hun individuele behoeften. Dit kan omvatten vermogensstructurering, overdracht van vermogen en successieplanning.

Compliance

Wij zorgen ervoor dat klanten volledig compliant zijn met de geldende fiscale wet- en regelgeving. Dit kan omvatten advies over fiscale controles en geschillen en ervoor zorgen dat klanten volledig zijn voorbereid op eventuele audits.

Internationaal fiscaal advies

Voor klanten die internationaal opereren, geeft AKDG over internationale belastingen en fiscale planning advies. Dit kan transfer pricing, dubbele belastingverdragen en het voorkomen van belastingontwijking omvatten.

Full service accountancy

Over ons kantoor

AKDG is een accountantskantoor opgericht in 2007 door Mathieu de Groot in Volkel. Het kantoor telt inmiddels meer dan 300 vaste klanten en 10 medewerkers. Voor klanten (Mkb-ondernemers) voert AKDG de administratie inclusief aangifte BTW, IB, VPB, jaarrekening en salarisadministratie. 

Daarnaast krijgt de klant één vast contactpersoon waar hij altijd contact mee op kan nemen via de mail of telefoon voor prangende vragen of korte adviezen. Uitgebreide fiscale of bedrijfseconomische adviezen kan de klant ook afnemen (uren x tarief).

AKDG groeit met ongeveer 4 klanten per maand en dat betekent dat wij bijna ieder jaar weer een nieuwe collega mogen verwelkomen! Wat maakt AKDG nu anders ten opzichte van collega-kantoren?

Heel simpel: Dat zijn onze mensen. Ons team is servicegericht en zorgt voor een perfecte klantbeleving. Dat maakt het verschil.

akdg dienst actie

Onze vacatures

Vacature Loonadministrateur

Wij zijn op zoek naar een nieuwe relatiebeheerder! Jij bent bij AKDG verantwoordelijk voor een eigen klantenpakket. Dit betekent dat je voor deze klanten de volledige administratie verzorgt inclusief Btw-aangiften en jaarrekening.

Vacature: Ervaren accountant

Wij zijn op zoek naar een nieuwe ervaren accountant! Wij zijn op zoek naar zo iemand met actieve genen. Verantwoordelijk, communicatief sterk en oplossingsgericht.

Vacature Relatiebeheerder

Wij zijn op zoek naar een nieuwe relatiebeheerder! Jij bent bij AKDG verantwoordelijk voor een eigen klantenpakket. Dit betekent dat je voor deze klanten de volledige administratie verzorgt inclusief Btw-aangiften en jaarrekening.
Scroll naar boven