Accountancy & Advies

AKDG is een full-service accountantskantoor met een compleet pakket van financiële diensten voor ondernemers. Van accountancy tot advies.

of bel ons 0413-275879
AKDG Vervest Constructief ontwerp en advies 7237 1030x687 2
AKDG Referentie Lankveld

Accountancy

Als ondernemer is het hebben van een georganiseerde (financiële) administratie van groot belang.

Het is namelijk dé bron van informatie voor een succesvolle bedrijfsvoering. Hier haalt u onder andere kostbare inzichten uit over uw omzet, marge, kosten en bedrijfsresultaat.

Sterker nog, grote beslissingen, zoals investeren in nieuwe productiemiddelen, bedrijfsinventaris of personeel, worden pas genomen ná een grondige analyse van uw interne cijfers. Wij kunnen u hierbij helpen met onze accountancy dienstverlening bij AKDG.

Waarom AKDG?

Belastingen

Bij AKDG zijn we dagelijks bezig met het verbeteren van de fiscale positie van onze cliënten. Dit houdt in dat wij ons richten op het optimaliseren van diverse belastingsoorten, zoals omzetbelasting, loonbelasting, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en dividendbelasting.

Hierbij helpen we u onder andere met het opstellen van bezwaarschriften en begeleiden we u graag tijdens controles. Ook stellen we aangiften nauwkeurig voor u samen, zodat u zich kunt focussen op uw eigen onderneming.

AKDG ontzorgt u op het gebied van belastingen, dan kunt u zich met een gerust hart richten op wat écht belangrijk is voor uw business.

System4 - loonadministratie

Loonadministratie

Een goede loonadministratie is cruciaal voor iedere onderneming. Het zorgt voor een soepel salarisproces en voorkomt problemen achteraf.

Bij AKDG nemen wij de loonadministratie graag uit handen. We zorgen dat alles op rolletjes verloopt, zodat u en uw werknemers zich kunnen richten op de dagelijkse werkzaamheden.

Webfresh / de Websitebouwers & AKDG

Startersbegeleiding

Een eigen bedrijf starten is een spannende maar ook complexe onderneming. Zonder de juiste kennis en begeleiding kan het een lastige en stressvolle periode zijn.

Als starter in ondernemerschap kunt u bij Mathieu de Groot rekenen op zorgvuldige en persoonlijke begeleiding. We helpen u bijvoorbeeld bij het schrijven van uw ondernemingsplan, het vinden van de juiste financiering of het inrichten van uw administratie.

Daarnaast zijn we er voor u als klankbord en sparringpartner, zodat u sterker in uw schoenen staat bij belangrijke beslissingen. Met onze jarenlange ervaring en deskundigheid weten wij precies waar u als starter mee te maken krijgt.

AKDG Referentie hypotheek visie Uden

Fiscaal advies

Bij AKDG begrijpen we dat fiscale wet- en regelgeving complex kan zijn. Er zijn veel verschillende belastingsoorten en continu veranderende regels waar u rekening mee moet houden.

Gelukkig kunt u bij ons terecht voor gedegen fiscaal advies op maat. Onze deskundige adviseurs kunnen u helpen bij het optimaliseren van uw fiscale positie, waardoor u niet onnodig te veel betaalt.

Met onze persoonlijke benadering en kennis van zaken, kunnen we u voorzien van helder en praktisch advies. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent en kunt u gericht de juiste beslissingen maken.

Of het nu gaat om inkomstenbelasting, omzetbelasting of andere belastingen, wij hebben de kennis en ervaring in huis om u te helpen. En dit alles tegen een betaalbaar tarief.

juridisch-advies

Juridisch Advies

Juridische vraagstukken kunnen voor een ondernemer behoorlijk ingewikkeld zijn en veel vragen oproepen. Bij AKDG kunt u terecht voor professioneel juridisch advies op maat.

Onze deskundige adviseurs helpen u graag bij het oplossen van diverse juridische kwesties, waaronder contractenrecht, arbeidsrecht, intellectueel eigendom en geschillenbeslechting.

Met onze brede juridische kennis en ervaring, kunnen we u voorzien van praktisch en helder advies. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent en kunt u gericht de juiste stappen nemen, bijvoorbeeld bij het opstellen of beoordelen van contracten.

Heeft u een juridische vraag of zit u met een juridisch probleem? Neem dan vandaag nog contact op met onze juridische adviseurs. Wij helpen u graag verder.

mathieu-transparant

Kennismaken?

Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact op!

Mathieu de Groot
of bel ons 0413-275879
Scroll naar boven