Juridisch Advies

Juridische vraagstukken kunnen voor ondernemers zeer complex en tijdrovend zijn. Bij Accountantskantoor de Groot begrijpen we dat en daarom bieden wij via de adviseurs van MKBburo (www.mkbburo.nl) betrouwbaar en deskundig juridisch advies op maat.

of bel ons 0413-275879
AKDG Referentie hypotheek visie Uden

Opstellen van contracten

Onze juridisch adviseurs kunnen u helpen bij het opstellen en beoordelen van diverse contracten, zoals arbeidsovereenkomsten, huurovereenkomsten, koopovereenkomsten, etc.

Begeleiding & Ondersteuning

Begeleiding en ondersteuning bij geschillen, procedures en onderhandelingen: Als er geschillen ontstaan, helpen onze juridisch adviseurs u bij het vinden van een oplossing en het voeren van onderhandelingen.

Fusies en overnames

Bij ingrijpende veranderingen binnen uw onderneming, zoals fusies, overnames of herstructureringen, is het belangrijk om juridisch advies in te winnen. Onze juridisch adviseurs hebben uitgebreide ervaring en expertise op dit gebied.

Arbeidsrechtelijke vraagstukken

Als werkgever krijgt u te maken met diverse arbeidsrechtelijke vraagstukken, zoals ontslagrecht, arbeidsvoorwaarden en ziekteverzuim. Onze juridisch adviseurs zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht en kunnen u hierin adviseren en begeleiden.

Onze aanpak

Deskundig Advies

Onze juridisch adviseurs bieden praktisch en oplossingsgericht advies op maat, zodat u altijd weet waar u aan toe bent en de beste beslissingen kunt nemen voor uw onderneming.

Onze adviseurs hebben uitgebreide expertise op het gebied van contracten-, arbeids- en ondernemingsrecht, waardoor u kunt rekenen op deskundig advies en begeleiding bij alle juridische aspecten van uw onderneming.

juridisch-advies
mathieu-transparant

Kennismaken?

Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact op!

Mathieu de Groot
of bel ons 0413-275879
Scroll naar boven