Accountancy

Goede accountancy is de basis van een gezonde bedrijfsvoering. Het geeft inzicht in uw financiële situatie en helpt bij het nemen van belangrijke beslissingen.

Bij AKDG kunt u terecht voor diverse accountancy diensten, zoals het opstellen van jaarrekeningen, financiële analyses en het opzetten of verbeteren van uw (financiële) administratie.

of bel ons 0413-275879
AKDG team
AKDG - Accountancy - Jaarrekeningen

Uw jaar in overzicht

Jaarrekeningen

Financiering is voor de meeste ondernemingen onontbeerlijk. AKDG kan u adviseren welke financiële instellingen het meest geschikt zijn voor uw onderneming en kan u begeleiden bij het aanvragen van financiering.

Hierbij wordt er samen met u gekeken naar de mogelijkheden en naar de verschillende financieringsvormen (zoals kredieten, bank- of familieleningen, lease of crowdfunding).

Daarnaast adviseert AKDG ook over de gevolgen van de financiering voor de financiële planning en begroting.

Verbeteren & Opstellen

Financiële administratie

Het opzetten en verbeteren van de (financiële) administratie is ook een belangrijke dienstverlening binnen de accountancy.

Een solide administratie is immers de basis voor een goede bedrijfsvoering. AKDG kan helpen bij het opzetten van een nieuwe administratie of bij het verbeteren van een bestaande administratie.

Hierbij wordt gekeken naar de behoeften van de onderneming en wordt er altijd maatwerk geleverd. AKDG kan u tevens adviseren over welke softwarepakketten u het beste kunt gebruiken.

akdg dienst actie 9

Zij gingen u voor

Calcontrol B.V.

“Samen met Mathieu kreeg ik weer een heldere kijk op de zaak en het werd weer duidelijk dat er veel meer in zat dan wat we er op dat moment uithaalden. “

Vervest

“Mathieu is al een aantal jaren naar volle tevredenheid mijn accountant en financieel adviseur. Mathieu is scherp en kent de kneepjes van zijn vak.”

IDI Projects

“De Groot is meedenkend en wij hechten veel waarde aan het persoonlijke contact.”
AKDG Referentie Lankveld

Advies & Begeleiding

Financiering

Financiering is voor de meeste ondernemingen onontbeerlijk. AKDG kan u adviseren bij welke financiële instellingen het meest geschikt zijn voor uw onderneming en kan u begeleiden bij het aanvragen van financiering.

Hierbij wordt er samen met u gekeken naar de mogelijkheden en naar de verschillende financieringsvormen (zoals kredieten, leningen of crowdfunding).

Daarnaast adviseert AKDG ook over de gevolgen van de financiering voor de financiële planning en begroting.

Analyseren & Interpreteren

Analyse financiële gegevens

Het analyseren en interpreteren van financiële gegevens is een dienstverlening die AKDG eveneens aanbiedt.

Door het gebruik van geavanceerde software en technieken worden trends en andere belangrijke gegevens ontdekt die relevant kunnen zijn voor de bedrijfsvoering.

AKDG kan u adviseren over welke belangrijke gegevens er uit de analyses naar voren komen en hoe deze gegevens gebruikt kunnen worden om uw onderneming te verbeteren. Binnen deze dienstverlening vallen bijvoorbeeld tussentijdse cijfers en financiële rapportages.

AKDG Referentie hypotheek visie Uden
Begroting en prognose

Uw toekomst inzichtelijk

Begroting & Prognose

Het opstellen van begrotingen en prognoses is een belangrijke dienstverlening waarmee u een goed beeld kunt krijgen van de toekomstige financiële situatie van uw onderneming.

Met behulp van een begroting of prognose kunnen er strategische doelstellingen worden vastgesteld en kan de bedrijfsvoering hierop worden aangepast. AKDG heeft ruime ervaring in het opstellen van zowel begrotingen als prognoses.

Hierbij wordt er altijd maatwerk geleverd en wordt er in overleg met de klant gekeken naar de juiste aanpak.

mathieu-transparant

Kennismaken?

Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact op!

Mathieu de Groot
of bel ons 0413-275879
Scroll naar boven