van Haandel Automotive

Het eerste contact was meteen persoonlijk, en Mathieu was vanaf moment een oprecht erg geïnteresseerd. Dat heeft mij doen besluiten te kiezen voor de Groot.
Stefan van Haandel
of bel ons 0413-275879
AKDG - Van Haandel auto boekel

Hoe ben je met de Groot in contact gekomen?

Nadat ik besloten had mijn baan op te gaan zeggen om een eigen onderneming te gaan starten werd ik getipt door een bekende van mij die de overstap had gemaakt van een andere accountant naar de Groot.

Hij was hier enorm tevreden en enthousiast over vandaar dat ik contact met de Groot op heb genomen.

Waarom heb je voor de Groot gekozen?

Het eerste contact was meteen persoonlijk, en Mathieu was vanaf moment een oprecht erg geïnteresseerd. Dat heeft mij doen besluiten te kiezen voor de Groot.

Waarom is de Groot voor jou de ideale adviseur?

De Groot is voor mij de ideale adviseur van wegen het persoonlijke contact en de korte lijnen. Hierdoor kunnen zij snel schakelen en staat er altijd iemand voor je klaar die ook daadwerkelijk van jouw situatie op de hoogte is.


Op welke manier maakt de Groot voor jou het verschil?

De Groot maakt voor mij het verschil doordat zij naar mijn situatie kijken en het eigen handelen daar op aan passen. Hierdoor krijgen wij altijd een advies wat passend is bij de situatie waar we ons in bevinden en waar direct handen en voeten aan gegeven kunnen worden.


Zou je de Groot aanbevelen aan een andere ondernemer, en waarom?

Wanneer iemand opzoek is naar een betrokken adviseur die oprecht kijkt naar zijn of haar situatie, de regio en zijn klanten goed kent en hier persoonlijk contact mee onderhoud. Dan zou ik de Groot zeker bij een andere ondernemer aanbevelen.

Meer weten over van Haandel Automotive?

Meer refenties inzien?

mathieu-transparant

Kennismaken?

Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact op!

Mathieu de Groot
of bel ons 0413-275879
Scroll naar boven