Loonadministratie

Een goede loonadministratie is cruciaal voor iedere onderneming. Het zorgt voor een soepel salarisproces en voorkomt problemen achteraf.

Bij AKDG nemen wij de loonadministratie graag uit handen. We zorgen dat alles op rolletjes verloopt, zodat u en uw werknemers zich kunnen richten op de dagelijkse werkzaamheden.

of bel ons 0413-275879
akdg-teamfoto-2023
AKDG - Accountancy - Jaarrekeningen

Opstellen & Verstrekken

Loonstroken

Een belangrijke taak binnen loonadministratie is het verstrekken van loonstroken aan werknemers.

AKDG kan u helpen bij het correct samenstellen van loonstroken, zodat deze voldoen aan de geldende wetten en regels rondom salariëring.

Inclusief SEPA

Betaallijsten opstellen

Naast loonstroken is een andere taak binnen loonadministratie het opstellen van betaallijsten met betrekking tot salarissen en toeslagen.

Hierbij moet er rekening gehouden worden met SEPA  bestand wat vereist wordt voor internationale banktransacties.

AKDG kan u helpen bij het samstellen van deze betaalbestanden, waardoor uw medewerkers op tijd hun salaris ontvangen inclusief eventuele toeslagen of bonussen.

akdg dienst actie 2

Zij gingen u voor

Auping Plaza

“Voor ons bedrijf zocht ik iemand waar ik heel ‘breed’ mee kon overleggen en betrokken is met de cijfers. De klik met Mathieu en Wendy was er gelijk en ik ben onmiddellijk overgestapt.”

Linternet

“AKDG werkt gestructureerd. De meeste medewerkers bij AKDG kennen ons bedrijf goed. Bij lastige vragen, maar ook voor simpele vragen zijn de antwoorden altijd snel en adequaat.”

Nia Domo

“Wij hebben voor De Groot gekozen, omdat we na onze ervaring bij een groot accountantsbedrijf de behoefte hadden aan korte lijntjes. Na een gesprek met Mathieu was er een goede klik. We hadden vertrouwen in zijn manier van werken.”
akdg dienst actie 3

Uw lonen inzichtelijk

Verzamelloonstaat

Eénmaal per jaar moet er een verzamelloonstaat opgesteld en ingediend worden bij de fiscus, waarin alle lonen staan die in het afgelopen jaar zijn betaald door werkgevers aan werknemers.

Hierin dient ook te staan welke bedragen aan belasting en sociale premies zijn betaald door werkgevers aan overheidsinstanties zoals de Belastingdienst of UWV.

Ook hierbij is precisie essentieel om foutieve cijfers te voorkomen AKDG kan u helpen bij het goed samestellen van de verzamellonstaat ,waardoor uw bedrijf voldoet aan alle eisen inzake salarisadministratie .

Uw aangiftes uit handen

Insturen Aangifte Loonheffingen

Bij elke salarisverwerking moet er gelijktijdig informatie naar de Belastingdienst gestuurd worden over de hoogte van salaris en betalingsoverzicht van premies plus aftrekposten.

Heeft u hulp nodig om hierover te informeren? AKDG helpt u graag met tips om optimaal te presteren. 

akdg dienst actie 7
akdg dienst actie 6

Uw toekomst inzichtelijk

Jaaropgaven

Ten slotte levert AKDG aan de werkgever advies rondom jaarlijkse rapportage met betrekking tot lonen voor zijn werknemers.

 

mathieu-transparant

Kennismaken?

Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact op!

Mathieu de Groot
of bel ons 0413-275879
Scroll naar boven