Groot in tegels

Mathieu komt uit een ondernemersgezin en spreekt “dezelfde taal”. Tevens kunnen wij goed sparren om ons bedrijf op de juiste koers te houden.
Gijs van Gemert
of bel ons 0413-275879
AKDG Referentie de groot tegels

Hoe ben je met de Groot in contact gekomen? 

Via Bennie Bens (van de houten vloeren), een collega ondernemer, die al klant bij De Groot was.

Waarom heb je voor de Groot gekozen? 

Vanwege de korte lijnen en het meedenken als ondernemer. Mijn vrouw Irma doet bij ons zelfstandig de administratie onder begeleiding van Richard van AKDG. Ook doet AKDG onze loonadministratie en jaarrekeningen van de BV’s. Het sluitstuk van de werkzaamheden is de aangifte inkomstenbelasting. Daarmee verzorgd AKDG het complete plaatje.

Waarom is de Groot voor jou de ideale adviseur? 

Mathieu komt uit een ondernemersgezin en spreekt “dezelfde taal”. Tevens kunnen wij goed sparren om ons bedrijf op de juiste koers te houden.

Op welke manier maakt de Groot voor jou het verschil? 

Eerlijk advies. Na een jaar kwam bij ons het idee om medewerker Yannick Bens in de zaak te laten meedelen. Mathieu hielp bij het vaststellen van de waarde van het bedrijf, de overeenkomst (door advocaat) de akte (door notaris) en de administratieve en fiscale verwerking. In dit traject heeft hij ons bijgestaan en tevens uitleg gegeven en verantwoording afgelegd aan de participerende medewerker.

Zou je de Groot aanbevelen aan een andere ondernemer, en waarom? 

Jazeker, zie hierboven. De combinatie van jaarlijkse werkzaamheden en advies past goed bij ons. O ja, ook voor de aankoop van een bedrijfspand in Oss kon ik met Mathieu prettig overleggen en was een gedeeltelijke financiering snel rond. Volgens mij heeft elke ondernemer hier wat aan.

Meer weten over Groot in tegels?

Meer refenties inzien?

mathieu-transparant

Kennismaken?

Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact op!

Mathieu de Groot
of bel ons 0413-275879
Scroll naar boven