Vacature Relatiebeheerder

AKDG-Vacature-Relatiebeheerder

Wij zijn op zoek naar een nieuwe relatiebeheerder! Jij bent bij AKDG verantwoordelijk voor een eigen klantenpakket. Dit betekent dat je voor deze klanten de volledige administratie verzorgt inclusief Btw-aangiften en jaarrekening. Uiteraard kijkt de accountant over de schouder mee, dus aan begeleiding geen gebrek! Maar, jij gaat zelf ook iemand begeleiden. Een junior (in opleiding) is jouw team-maatje waarmee je samen de klanten blij maakt. Jouw junior heeft minimaal een Mbo-diploma en wil niks liever dan net zo goed worden binnen de accountancy als jij, de relatiebeheerder! Het is belangrijk dat je niet bang bent om een goed contact te onderhouden met je eigen klanten. Met vragen zullen zij namelijk als eerste bij jou terecht komen!

Ben jij trots als jij een klant of collega blij hebt gemaakt? Wil jij groeien in een omgeving waar plek is voor talent, waar aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling en waar teamgevoel duidelijk merkbaar is? Ben je zelf vooruitstrevend en vooruitlopend?
Ben je toe aan die stap vooruit? Kom dan ons team versterken!

Ken of ben jij degene die wij zoeken?

Meer over AKDG

AKDG is een accountantskantoor opgericht in 2007 door Mathieu de Groot in Volkel. Het kantoor telt inmiddels meer dan 300 vaste klanten en 10 medewerkers. Voor klanten (Mkb-ondernemers) voert AKDG de administratie inclusief aangifte BTW, IB, VPB, jaarrekening en salarisadministratie. Daarnaast krijgt de klant één vast contactpersoon waar hij altijd contact mee op kan nemen via de mail of telefoon voor prangende vragen of korte adviezen. Uitgebreide fiscale of bedrijfseconomische adviezen kan de klant ook afnemen (uren x tarief). AKDG groeit met ongeveer 4 klanten per maand en dat betekent dat wij bijna ieder jaar weer een nieuwe collega mogen verwelkomen! Wat maakt AKDG nu anders ten opzichte van collega-kantoren? Heel simpel: Dat zijn onze mensen. Ons team is servicegericht en zorgt voor een perfecte klantbeleving. Dat maakt het verschil.

Wat moet je kunnen?

  • Zelfstandig boekhouden
  • Communicatief vaardig zijn
  • Goed en helder communiceren met klanten
  • Punctueel en zorgvuldig werken
  • Jaarrekening opstellen
  • Minimaal vijf jaar werkervaring bij een accountantskantoor

Wat krijg je van ons?

  • Een marktconform salaris (tot € 4.500 per maand)
  • 26 vakantiedagen
  • Een moderne pensioenregeling
  • Het leukste team van Brabant

Interesse in deze vacature? Neem dan direct contact met Mathieu de Groot op (06-22875477) of mail alvast je persoonlijke brief met CV naar mdegroot@akdg.nl.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven