Slagery Partyservice Manders

De constante kwaliteit, service en het persoonlijk en actief meedenken binnen de financiën van onze onderneming is perfect.
Gerrie en Jos Manders
of bel ons 0413-275879
AKDG Referentie Manders

Wij als Partyservice Manders zijn in 2008 klant geworden bij Accountantskantoor De Groot. Op dat moment waren wij niet tevreden over onze toenmalige boekhouder. Over Accountantskantoor De Groot hoorden wij via vrienden en familie goede verhalen. Op een gegeven moment kregen wij bij de post een promotiefolder, wij hebben toen het besluit genomen eens contact op te nemen. Nu, na 8 jaar kijken wij nog steeds zeer tevreden terug op deze overstap.

Accountantskantoor De Groot is voor ons een fijne partner, gezien wij de boekhouding zo veel mogelijk zelf willen bijhouden. Hierbij krijgen wij waar nodig ondersteuning vanuit AKDG. Verder hebben ze ons zeer actief geholpen bij het financieren van onze uitbreidingen en investeringen die wij de laatste jaren aan het doen zijn. De constante kwaliteit, service en het persoonlijk en actief meedenken binnen de financiën van onze onderneming is perfect. Dit maakt De Groot voor ons een zeer goede en geschikte accountant.

Waar mogelijk zullen wij AKDG dan ook promoten en aanbevelen binnen onze vrienden en kennissenkring. Wij hebben in de 8 jarige samenwerking binnen onze kennissenkring al enkele nieuwe klanten voor AKDG aangebracht. Wij hopen in de toekomst onze fijne samenwerking met De Groot nog lang voort te kunnen zetten. We kunnen wederzijds veel voor elkaar  betekenen.

Gerrie en Jos Manders

Meer weten over Slagery Partyservice Manders?

Meer refenties inzien?

mathieu-transparant

Kennismaken?

Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact op!

Mathieu de Groot
of bel ons 0413-275879
Scroll naar boven