Van Lankveld grond- weg- en waterbouw B.V.

De Groot is een actieve adviseur, zij denken mee in mogelijkheden en maken je tijdig attent op risico’s.
Rick van Lankveld
of bel ons 0413-275879
AKDG Referentie Lankveld

Wij zijn klant bij AKDG geworden doordat we eerder in contact zijn gekomen met zijn familiebedrijf Van Engeland de Groot in Volkel, en zijn zo in contact gekomen met Mathieu de Groot. Na de eerste kennismaking was er een klik met mijn vader Hans en Joey, m’n broer. Mathieu was net zo enthousiast als wij om ons familiebedrijf op te zetten en door te ontwikkelen. Het is alsof we samen deze uitdaging aan zijn gegaan. Joey begon met een eenmanszaak. Zo ook mijn broer Ruben. Inmiddels werken we met meerdere BV’s. Wij hebben ons machinepark fors uitgebreid en zijn sterk gegroeid in aantal medewerkers (15 medewerkers in loondienst en 20 inleenkrachten).

De Groot is een actieve adviseur, zij denken mee in mogelijkheden en maken je tijdig attent op risico’s. Hierdoor krijg je vertrouwen en is de Groot een adviseur waar wij op bouwen. Hun persoonlijke aanpak en ervaring met familiebedrijven maakt het verschil.

Omdat Mathieu is opgeroeid in een familiebedrijf kunnen ze ons verstaan en op de juiste wijze begeleiden.

Wij bevelen AKDG aan bij andere ondernemers in ons netwerk, omdat er een goede organisatie staat. De persoonlijke aanpak en betrokkenheid siert ze.

Rick van Lankveld

Meer weten over Van Lankveld grond- weg- en waterbouw B.V.?

Meer refenties inzien?

mathieu-transparant

Kennismaken?

Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact op!

Mathieu de Groot
of bel ons 0413-275879
Scroll naar boven