RAAKER

we hadden al snel de juiste klik en goede gesprekken. De praktische benadering, zaken niet onnodig moeilijk maken en zeggen waar het op staat zijn dingen die ik waardeer en hoe ik zelf ook met klanten om wil gaan.
Rob de Groot
of bel ons 0413-275879
AKDG Referentie RAAKER

Hoe ben je met de Groot in contact gekomen? 

Op basis van een positieve ervaring van Hugo van de Brabantse Hoeve. Toen ik 2,5 jaar geleden besloot om afstand te doen van mijn aandelenbelang in mijn vorige bedrijf heb ik Mathieu ingeschakeld om me daarin te begeleiden als adviseur, om mijn boekhouding over te nemen en de opstart van mijn nieuwe bedrijf op administratief / juridisch gebied mee in te richten.

Waarom heb je voor de Groot gekozen? 

We delen dezelfde achternaam 😉 Ook al zijn we geen familie, we hadden al snel de juiste klik en goede gesprekken. De praktische benadering, zaken niet onnodig moeilijk maken en zeggen waar het op staat zijn dingen die ik waardeer en hoe ik zelf ook met klanten om wil gaan. Daarnaast had ik geen geweldige ervaring met een groter accountantskantoor. Je wil geen afstand voelen als klant, en dat heb ik nu ook niet meer.

Waarom is de Groot voor jou de ideale adviseur? 

Dan val ik deels in herhaling, maar de doe maar gewoon mentaliteit, snel reageren, meedenken en vooruit denken. Dat wil volgens mij iedere ondernemer, gekoppeld aan duidelijke afspraken en nette tarieven. Eerlijk over wat ze wel en niet kunnen en waar ze externe expertise voor inschakelen, dat maakt dat het voor mij inderdaad de ideale adviseur is.

Op welke manier maakt de Groot voor jou het verschil? 

Mathieu is op verschillende momenten belangrijk geweest in het verleden bij de eerdergenoemde overdracht en afhandeling daarvan. Maar ook in het opzetten van Raaker in 2018 en dit najaar met mijn nieuwe concept Brightn door het adviseren over de beste fiscale constructie, het tussentijds bijpraten, evalueren en meedenken ervaar ik als prettig. Met Jorg heb ik uiteindelijk het meeste contact over de inhoud en praktische vragen. Iemand die het voor je regelt en uitzoekt, waar je het vertrouwen in hebt dat ie dat ook doet zodat je er niet achteraan hoeft is voor mij belangrijk.

Zou je de Groot aanbevelen aan een andere ondernemer, en waarom? 

Ja, dat heb ik ook al meerdere keren gedaan. Als je een bureau zoekt wat naast je staat en als ondernemer met je meedenkt: dan hoef je in deze regio niet verder te zoeken.

Rob

Meer weten over RAAKER?

Meer refenties inzien?

mathieu-transparant

Kennismaken?

Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact op!

Mathieu de Groot
of bel ons 0413-275879
Scroll naar boven