SNS Bank Rosmalen/Schijndel/Uden

Het gevoel was goed, je bent recht door zee en jullie beschikken over een groot netwerk in de regio Uden.”
Pim van Zutven
of bel ons 0413-275879
AKDG Referentie SNS

Na 10 jaar loondienst bij SNS hebben mijn partner Yvette van Luijtelaar en ik in 2017 besloten om voor het ondernemerschap te gaan. Waar andere banken kantoren sluiten, openen wij, door middel van franchise, juist meer winkels. Tegendraads misschien, maar in mijn optiek logisch en slim. In 2020 willen we onze SNS winkel aan Galerij 19 gaan openen.

Het eerste contact was vrij snel gelegd aangezien onze beide broers (Wilco de Groot en Job van Zutven) dezelfde vriendengroep delen. Na onze nadere kennismaking met Mathieu in 2017 was er meteen een klik en heb ik besloten om met jullie in zee te gaan. Het gevoel was goed, je bent recht door zee en jullie beschikken over een groot netwerk in de regio Uden.

Wanneer je zelfstandig ondernemer wordt, is het prettig dat je accountant, waarin je vertrouwen hebt, zaken van je uit handen neemt zodat je jezelf kunt concentreren op je klanten en medewerkers. Ik doe de boekhouding zelf, de loonadministratie heb ik uitbesteed en is perfect geregeld. Mathieu en Richard hebben dit vanaf het begin gedaan en hiervoor ben ik ze zeker dankbaar.

Als financieel adviseur spreken wij veel particuliere en zakelijke klanten. Wanneer zij een accountant zoeken die meedenkt, altijd bereikbaar is en kennis van zaken heeft, zal ik Accountantskantoor de Groot (Mathieu) zeker adviseren. De samenwerking is erg prettig en ik hoop dat we dit de komende jaren voort kunnen blijven zetten. Met een SNS winkel in Uden heb ik er alle vertrouwen in dat dit goed gaat komen.

Met vriendelijke groeten, Pim van Zutven

Pim.vanzutven@sns.nl

SNS Rosmalen, Huygensstraat 26B

SNS Schijndel, Hoofdstraat 109

SNS Uden, Gallerij 19

Meer weten over SNS Bank Rosmalen/Schijndel/Uden?

Meer refenties inzien?

mathieu-transparant

Kennismaken?

Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact op!

Mathieu de Groot
of bel ons 0413-275879
Scroll naar boven