Rob van Berkel

Bij een persoon waar je je 100% goed moet voelen, leg je deze belangrijke zaken neer. Dat gevoel, die 100% heb ik vanaf begin af aan bij Mathieu gehad.
Rob van Berkel
of bel ons 0413-275879
AKDG Referentie Rob van Berkel

Het eerste waar ik aan denk bij AKDG is de betrouwbaarheid, de professionaliteit, en de absolute meerwaarde die het mij tot op dit moment heeft gegevens sinds ik mijn financiële huishouding bij AKDG heb neergelegd.

Een eigen bedrijf starten is niet zo heel moeilijk, maar ineens ben je marketeer, boekhouder, verzekeringsagent en makelaar en al het andere wat bij een eigen bedrijf komt kijken. Fotograferen en social media is mijn vak en passie. Hier kon ik in een keer niet zo heel veel tijd in steken, omdat alle randvoorwaarden ook ingevuld dienen te worden om je bedrijf op te starten en te onderhouden.

In eerste instantie ben ik gaan zoeken naar een boekhouder die voor mij mijn financiële zaken regelde. Bij een persoon waar je je 100% goed moet voelen, leg je deze belangrijke zaken neer.

Dat gevoel, die 100% heb ik vanaf begin af aan bij Mathieu gehad.

Dit gevoel heb ik nog steeds, en wat mij wel verbaasde is dat dit gevoel zelfs naar 110% gestegen is. Niet alleen verzorgt AKDG mijn financiën, maar ook geven zij advies (gevraagd en ongevraagd).

Om heel eerlijk te zijn hebben deze adviezen in de loop der tijd mij bijzonder goed geholpen.

Ik durf te zeggen, dat als ik die adviezen niet had gehad, dat ik nu mijn bedrijf niet meer zou hebben.

Door heel simpel menselijk contact te houden (en niet digitaal) en eerlijk durven te zijn, heeft Mathieu mij hele wijze adviezen en levenslessen bijgebracht. PROactief bemoeien en adviseren noem ik dat.

Een heel bekend merk heeft er zijn slogan mee. “JUST DO IT”, werd mij verteld. Tjee, gewoon doen dus, en weet je wel hoe spannend dat is? Door het gewoon te doen, heeft mij geholpen om een financieel gezond bedrijf te hebben nu, en zo goed als blind te varen op de adviezen.

Ik ben blij een sparring partner gevonden te hebben die zijn basis in zijn dienstverlening meer dan op orde heeft, en daarnaast nog meer kan en wil bieden.

Aanbevelingen geven doe ik alleen als ik er 100% in geloof. Mijn vertrouwen en geloof in Mathieu de Groot, en zijn bedrijf AKDG is 110%.

JUST DO IT. What else do you need more if you want to grow?

Rob van Berkel, Van Berkel Sociaal – Van Berkel Photography

Meer weten over Rob van Berkel?

Meer refenties inzien?

mathieu-transparant

Kennismaken?

Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact op!

Mathieu de Groot
of bel ons 0413-275879
Scroll naar boven