Sure secure

Na de doorstart en oprichting komt er natuurlijk een periode waarin alles “lekker draait”. Maar ook nu krijg ik gevraagd en ongevraagd advies van Mathieu en zijn medewerkers, waardoor ik op tijd zaken kan aanpassen.
Erwin Koele
of bel ons 0413-275879
AKDG Referentie: Sure Secure

Ik heb Mathieu leren kennen via een ondernemersnetwerk waar wij beiden al een flink aantal jaren lid van zijn. Toen op 1 januari 2014 een doorstart van twee bestaande bedrijven en de opstart van een nieuw bedrijf aan de orde waren, heb ik Mathieu gevraagd mij daarmee te helpen. Door die hulp was het mogelijk om in zeer korte tijd de bestaande bedrijven een boost te geven en het nieuwe bedrijf goed op te zetten.

Na de doorstart en oprichting komt er natuurlijk een periode waarin alles “lekker draait”. Maar ook nu krijg ik gevraagd en ongevraagd advies van Mathieu en zijn medewerkers, waardoor ik op tijd zaken kan aanpassen. Medewerkers die altijd voor me klaar staan met vakkundig advies, wat volgens mij het handelsmerk van AKDG is.

Onlangs heeft er bij ons personeelsuitbreiding plaatsgevonden voor administratieve ondersteuning. Ook daarbij is de service van AKDG zeer goed. De “nieuwe” medewerkster hoeft maar te mailen of bellen en gelijk worden de vragen beantwoord of een advies gegeven, waardoor de zaak nooit stilstaat.

Wanneer ik AKDG in een paar woorden zou moeten weergeven dan zijn dat; betrouwbaar, persoonlijk, vakkundig en duidelijkheid.

Als je mij zou vragen of ik AKDG zou aanbevelen, dan antwoord ik met een volmondig JA!

Erwin Koele, Suresecure – Nautiek Trainingen BV

Meer weten over Sure secure?

Meer refenties inzien?

mathieu-transparant

Kennismaken?

Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact op!

Mathieu de Groot
of bel ons 0413-275879
Scroll naar boven