De Eetkaamer

Mathieu is een adviseur/accountant die heel erg persoonlijk is. Het klikte meteen en dat is wel een erg belangrijk aspect in een klantrelatie.
Daniëlle van der Zee
of bel ons 0413-275879
AKDG Referentie Eetkaamer

Voorheen had ik een accountant in Helmond, terwijl mijn bedrijf in Uden zit. Via via was ik daar terecht gekomen. Toen deze accountant stopte, werd ik overgedragen naar een andere accountant in Helmond. Omdat ik deze nieuwe accountant ook nog niet kende, dacht ik dat dat het perfecte moment was om een accountant in de buurt van Uden te zoeken. Daarop heb ik bij mijn vaste adviseur bij de Rabobank gevraagd of hij iemand wist die bij mijn bedrijf en bij mij als ondernemer zou passen. De rest is geschiedenis.

Mathieu is een adviseur/accountant die heel erg persoonlijk is. Het klikte meteen en dat is wel een erg belangrijk aspect in een klantrelatie tussen een bedrijf en een accountant. Tenslotte ziet hij toch alle bedrijfsgevoelige informatie, dan moet de vertrouwensband in orde zijn, anders werkt dat niet.

Mathieu en ook mijn vaste adviseur Kelly, zijn beiden heel goed op de hoogte van alle zaken die bij mij als ondernemer spelen. Ze zijn proactief als het gaat om financiële zaken die je als ondernemer wellicht niet altijd direct in de gaten hebt.

Met name in zo’n periode als dit, de corona-crisis, merk je pas welke adviseurs echt actief zijn en je willen helpen. Zowel Mathieu als Kelly hebben de afgelopen weken contact gezocht om te kijken of ik wel aan alle subsidies gedacht had en hebben me tips gegeven hoe ik het beste met deze crisis kon omgaan.

Ik zou de Groot zeker aanbevelen bij andere ondernemers, omdat ze met alle werknemers heel erg persoonlijk betrokken zijn bij je onderneming en omdat ze alle kennis en ervaring in huis hebben.

Daniëlle van der Zee

 

 

 

 

 

Meer weten over De Eetkaamer?

Meer refenties inzien?

mathieu-transparant

Kennismaken?

Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact op!

Mathieu de Groot
of bel ons 0413-275879
Scroll naar boven