IDI Projects

De Groot is meedenkend en wij hechten veel waarde aan het persoonlijke contact.
Michel & Anouk Piepers
of bel ons 0413-275879
AKDG IDI Projects

Waarom heb je voor de Groot gekozen? 

Op advies van verschillende collega ondernemers zijn wij een paar jaar geleden uitgekomen bij AKDG. Na het eerste gesprek was de klik er voor ons meteen. Michel was al ondernemer en ik ben later voor mijzelf begonnen. AKDG heeft mij begeleid bij het opzetten en ontzorgen van mijn administratie. Hierdoor kon ik mijn focus samen met Michel houden op het ondernemen, en er voor zorgen dat IDI-Projects van de grond kwam. Hier ben ik dan ook zeer tevreden over.

Waarom is de Groot voor jou de ideale adviseur? 

Zoals ik zojuist verteld heb heeft de Groot mij geholpen bij het opstarten van mijn onderneming. Verder hebben ze ons ook bijgestaan bij het kopen van ons huis in Uden afgelopen jaar. Verder is de Groot meedenkend en wij hechten veel waarde aan het persoonlijke contact. Wij runnen twee ondernemingen onder een dak, dat maakt het voor ons lastig tijd te vinden om bepaalde zaken uit te zoeken. Met een belletje tussen afspraken door is het vaak al snel inzichtelijk of wordt het geregeld voor ons.

Op welke manier maakt de Groot voor jou het verschil? 

De Groot maakt op verschillende manieren het verschil voor ons: dat gaat van de brede advisering naar de financiële administratie, vastgoed, investeringen of vragen over de mogelijke bedrijfsvormen. Als ondernemer komen veel onderwerpen samen. Om goed afgewogen keuzes te maken is het heel waardevol om een adviseur te raadplegen die alle aspecten meeneemt en een volledig beeld kan geven van je situatie en daarop het advies kan aanpassen. Dit heeft de Groot voor ons gedaan, en zal het vast en zeker blijven doen.

Zou je de Groot aanbevelen aan een andere ondernemer, en waarom? 

Absoluut, wij hebben de Groot bij verschillende ondernemers aanbevolen. Vooral als een collega ondernemer twijfelt over bepaalde keuzes binnen zijn of haar onderneming, of het totaalplaatje uit het oog is verloren, raden wij AKDG aan.

Wist u dat wij inmiddels winkelstraten voorzien van sfeerverlichting en decoratie in onder andere Uden, Nijmegen, Rotterdam en Amsterdam ?

Michel & Anouk Piepers

Meer weten over IDI Projects?

Meer refenties inzien?

mathieu-transparant

Kennismaken?

Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact op!

Mathieu de Groot
of bel ons 0413-275879
Scroll naar boven