Fysiotherapie Caspar van den Broek

Na enkele accountantskantoren ter kennismaking op gesprek te hebben gehad is mijn keuze gevallen op het kantoor AKDG.
Caspar van den Broek
of bel ons 0413-275879
AKDG Referentie De Groot

Sinds 1988 is de praktijk gevestigd in Uden. Vanaf 2010 in een prachtig praktijkpand aan de Hofstukken 102, 5403 BW te Uden. Deze verhuizing en uitbreiding van de praktijk vroeg ook om
een nieuwe accountant. Een samenwerking met een accountants kantoor dat onze visie en waarden vanuit de praktijkonderneming zou kunnen ondersteunen.

De visie van de praktijkonderneming:  “GOED IN BEWEGING”

De praktijk bestaat inmiddels uit 8 fysio/sportfysio/manueeltherapeuten sommige op masternivo ondersteunt door 2 office medewerksters. Wij zijn een lerende organisatie die op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen, waarde hecht aan deskundigheidsbevordering en de kwaliteit blijft evalueren en bijstellen. Bovendien benaderen en behandelen wij onze patiënten zoals ook wij benaderd willen worden: vriendelijk, persoonlijk, integer en to the point.

Deze visie en waarden zoek ik ook bij externe partijen die mij ontzorgen op diverse gebieden.
Na enkele accountantskantoren ter kennismaking op gesprek te hebben gehad is mijn keuze gevallen op het kantoor AKDG.

Nu na enkele jaren van een enthousiaste en deskundige samenwerking kan ik tot de conclusie komen dat ook het kantoor AKDG ‘GOED IN BEWEGING” is en zal blijven. Zij zijn deskundig op het gebied van alle cijfers rondom de gehele praktijkonderneming. Tevens zijn zij voor mij een accountantskantoor dat meedenkt betreffende de onderneming nu, over 5 jaar en over 10 jaar. Met een duidelijke visie, aandachtspunten en verbeterpunten zodat ook wij als praktijkonderneming “GOED IN BEWEGING” zijn en kunnen blijven.

AKDG kan ik dan ook zeker aanbevelen, betrokken, deskundig, snel en accuraat ontzorgen zij daar waar mogelijk is mij als het om cijfers gaat!

Caspar van den Broek

Meer weten over Fysiotherapie Caspar van den Broek?

Meer refenties inzien?

mathieu-transparant

Kennismaken?

Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact op!

Mathieu de Groot
of bel ons 0413-275879
Scroll naar boven