Studio SBA

De overstap gemaakt en vanaf dag 1 blijkt gewoon dat AKDG goed bij mij/ons past. Eerlijk, helder, duidelijk
Randy Strik
of bel ons 0413-275879
AKDG Referentie SBA

Hoe ben je met de Groot in contact gekomen? 

Ik heb Mathieu voor het eerst leren kennen op skivakantie in Flachau. Na een gezellige avond hebben zijn we elkaar in het Udense meerdere keren tegengekomen.
In 2019 hebben wij zakelijk elkaar ook weten te vinden, zo mochten wij een mooi project voor De Groot Vastgoed uitwerken en hebben wij besloten over te stappen naar AKDG.

Waarom heb je voor de Groot gekozen? 

Wij waren met Studio SBA voorzien van een accountantskantoor. Deze groeide fors en de connectie met het kantoor vervaagde. In de tijd Mathieu leren kennen waar een enorme klik is ontstaan.
We hebben een open gesprek gehad waar ik naar opzoek was en naast een boekhouder/accountant, gaf ik aan dat ik ook echt graag een adviseur wilde in het ondernemen. Wat is wijs te doen? Gaan we een BV oprichten of niet?
Deze vragen werden voorheen niet goed of zorgvuldig beantwoord. Samen met Mathieu hier goede gesprekken over gevoerd en dan is de keus niet moeilijk. De overstap gemaakt en vanaf dag 1 blijkt gewoon dat AKDG goed bij mij/ons past. Eerlijk, helder, duidelijk en niet te beroerd om de soms toch wat moeizame kost, zorgvuldig uit te leggen, desnoods meerdere keren. Door deze transparantie is er ook vanaf dag 1 een goed vertrouwen.

Waarom is de Groot voor jou de ideale adviseur? 

Zoals hierboven aangegeven, open, eerlijk, helder, duidelijk en goede uitleg over zaken. Niet alleen cijfermatig maar ook geïnteresseerd en adviserend in onze branche en de vele branches daarbuiten. Gewoon een erg fijne partij die aanvoelt waar onze wensen liggen, maar zeker ook waar onze kennis ligt en ook waar we nog veel moeten/kunnen leren. Zo doen wij de in/verkoop administratie in eigen huis, door een oudgediende in het vak, maar tijden veranderen (digitalisering). AKDG is niet te beroerd om onze administratie hierin mee te nemen aan de hand daar waar nodig. Dus, ja AKDG had dit onderdeel ook voor ons kunnen doen, maar wij hebben de wens dit intern te doen en kan daar dus heel goed mee omgaan. Dat wordt zeer gewaardeerd.

Op welke manier maakt de Groot voor jou het verschil? 

Meedenkend en maatwerk leveren. Dat is fijn. Oog hebben voor de “kleinere” ondernemer. Ons waarderen, of eigenlijk beter nog, wederzijds respect.
AKDG werkt ook aan kennisborging in hun eigen team, dat is ook fijn. Er is altijd wel iemand beschikbaar die ons kan helpen als het ons bedrijf aan gaat. We zijn dus niet alleen afhankelijk van één persoon.
Naast dat AKDG ons een andere blik hebben laten werpen op de administratieve/fiscale etc. zaken van het ondernemen, wat ons veel opgeleverd heeft als bedrijf maar ook in financiële zin, is AKDG ook een goede sparringpartner. Met vraagstukken kun je altijd bij ze terecht, in de brede zin van het ondernemen. Oftewel gewoon een erg prettige samenwerking.

Zou je de Groot aanbevelen aan een andere ondernemer, en waarom? 

Jazeker, waarom… eerlijk advies, er niet omheen draaien en echt maatwerk leverend advies. Heel cliché maar: What you see is what you get!

Erg prettig!!

Randy Strik, Studio SBA

 

Meer weten over Studio SBA?

Meer refenties inzien?

mathieu-transparant

Kennismaken?

Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact op!

Mathieu de Groot
of bel ons 0413-275879
Scroll naar boven