Nia Domo

Wij hebben voor De Groot gekozen, omdat we na onze ervaring bij een groot accountantsbedrijf de behoefte hadden aan korte lijntjes. Na een gesprek met Mathieu was er een goede klik. We hadden vertrouwen in zijn manier van werken.
Monique en Tonnie Verstraten
of bel ons 0413-275879
AKDG Referentie Nia Domo

We hebben met Mathieu kennis gemaakt tijdens een van de bijeenkomsten van de ondernemingsvereniging Volkel. We waren destijds op zoek naar een nieuwe accountant en wilde iemand die nog jong is en een goede visie heeft.

Wij hebben voor De Groot gekozen, omdat we na onze ervaring bij een groot accountantsbedrijf de behoefte hadden aan korte lijntjes.
Na een gesprek met Mathieu was er een goede klik. We hadden vertrouwen in zijn manier van werken.

De kracht van De Groot is dat je het gevoel krijgt dat je bijgestaan wordt. Dat je niet het gevoel hebt dat je een nummer bent. Alle vragen kunnen gesteld worden en er wordt ook echt met je meegedacht. Daarnaast kijken ze ook naar de toekomst en durven ze je ook een tegenwoord te geven wanneer dit nodig is. De Groot begrijpt zelf ook goed wat er belangrijk is binnen een familiebedrijf.

Tijdens alle maatregelen met betrekking op Covid’19 heeft De Groot zich aan ons enorm bewezen. Zij staan klaar voor jou en je bedrijf. Denken mee en maken door het persoonlijke contact en inleving vermogen het grote verschil. Ze zoeken alles tot de bodem voor je uit, om je goed te kunnen adviseren.

Ik zal ondernemers zeker doorverwijzen naar AKDG, omdat de balans tussen professionaliteit en persoonlijke benadering er heel goed is. Daarnaast is de samenwerking via de softwareprogramma’s, waarmee AKDG werkt, ook heel duidelijk.

Monique en Tonnie Verstraten

Meer weten over Nia Domo?

Meer refenties inzien?

mathieu-transparant

Kennismaken?

Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact op!

Mathieu de Groot
of bel ons 0413-275879
Scroll naar boven