Masterclass – Suc6 for U – Juni

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
b5b37b d5f208c0d944d1b41fb1b579fb9595b7

Een masterclass ondernemerschap als relatiegeschenk

Accountantskantoor De Groot, organiseerde een Masterclass Suc6 for you voor klanten; een workshop op maat als een soort relatiegeschenk. Dat is tenminste een cadeau waar je echt wat aan hebt, vonden de deelnemers.

Mathieu: “Ik wilde mijn klanten graag eens iets extra’s bieden, bovenop de dienstverlening die ze al van ons gewend zijn. Liefst ook iets anders dan anders, zodat het een keertje niet alleen over de financiën gaat. Het moest wel iets van toegevoegde waarde zijn, vond ik. Inhoudelijk, nuttig en vooral ook inspirerend. De masterclass Suc6 for you van Marc van Lieshout biedt daarvoor een ideale mix.”

“Ik vond het best spannend om dit zo samen met relaties te doen. Het is natuurlijk altijd leuk om met collega-ondernemers ervaringen uit te wisselen, maar bij een masterclass in ondernemerschap wordt ook iets van je verwacht. Het daagt je uit om buiten je comfortzone te treden en je grenzen op te zoeken. In dit geval gingen we concreet aan de slag met de toekomstvisie van onze bedrijven. Niet niks, om dat even in een avondje neer te zetten.”

“Maar juist door die intensiteit, levert zo’n avond je ook wat op en brengt het je een stap verder. Dat doet Marc ook heel goed: hij schetst het bredere verband, filtert uit al die mondiale ontwikkelingen en innovaties de dingen die voor ons relevant zijn, illustreert die met praktische voorbeelden en stimuleert je zo om in dat geheel je plaats te bepalen. Ook op de langere termijn.”

“Terugkijkend ben ik heel tevreden. Want wat is er nou leuker dan in een kleine, werkbare en vertrouwelijke setting hardop na te denken over de toekomst van je bedrijf, samen met collega-ondernemers die met je meedenken, onder leiding van een inspirerende gespreksleider? Natuurlijk draagt dat ook bij aan versteviging van de band met je klanten.

Enkele deelnemers:

Willem van der Heijden van Technical Service Uden (TSU):

“Goed om weer even naar boven te halen waar je het ook alweer allemaal voor doet. Als een soort bevestiging dat je onderneemt ‘van binnen naar buiten’, ofwel vanuit gedrevenheid en passie”

Corné en Bart Strik van Strik Logistics in Zeeland:

“Juist door de diversiteit van de deelnemers ontstond een interessante dialoog”

Paul Pennings van GPM BV in ‘s-Hertogenbosch:

“Zeer inspirerend en leerzaam om te horen hoe collega-ondernemers uit andere branches hun ‘Why, how, what?’ invullen en natuurlijk een leuke netwerkgelegenheid”

Foto-impressie
[/av_textblock]

[av_gallery ids=’721,719,720,729,734,733,728,727,726,725,724,723,722,730,735,736,731′ style=’big_thumb’ preview_size=’large’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’]

Scroll naar boven